Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-08-11

Lite Cykelvasa-tankar


Hej och god morgon på dig! 

Arkivbild från i förrgår då jag inte trampade en meter igår, Men nu har ju inte sett den så det blir ju ändå en helt ny och spännande upplevelse för er. Varsågoda. 

Har beställt lite cykelprylar nu så den närmsta tiden kommer det att trilla in en del paket. Hoppas bara att allt hinner komma till början på nästa vecka då Cykelvasan kommer redan på torsdag. Väntar bland annat på en 36-klinga då jag har 32 nu och det är lite i minsta laget för Cykelvasan. Det blir faktiskt min tionde Cykelvasa om jag räknade rätt på "mina sidor" igår, plus hemmavasan i fjol. Startfältet blir väldigt litet i år vad det verkar, det är ju en elittävling enbart så det kommer inte riktigt att bli på samma sätt som vanliga år gissar jag. Kanske att det gasas lite mer lite tidigare, eller så blir det tvärt om kanske att man avvaktar mer. Vad tror ni? Jag tror absolut att det kan finnas större anledning till högre fart i startbacken denna gång. Gäller bara att det inte är motvind sedan...
Jag vet att jag har tränat mycket detta år och tävlingen i lördags gick ju bra, så grundformen är nog på en bra nivå. Ska försöka njuta och ha så mycket kul jag kan där mellan Sälen och Mora så får vi se vad det kan resultera i. Svårt att sia om placeringar då det varit så få tävlingar senaste åren. Ska bli riktigt spännande att se! 

Idag blir det Zwift och imorgon Le Peloton. Ska bli kul att gasa med Le Peloton-gänget igen och jag hoppas givetvis att benen är pigga. Idag blir det till 99,5% något race på Zwift bara, blir ju kul det med. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar