Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-08-14

Nya hjulen - 9TH Wave Ninefold Bourne 29 från Lerdala Sport


Hej!

Igår så fick jag hem mina tävlingshjul från Lerdala Sport, det är ett par 9TH Wave Ninefold Bourne 29-hjul. Det är deras lättaste MTB-hjul och med fälgband och ventiler så vägde mitt par in på 1224 gram. 

Fälgvikt: 315 gram
Fälghöjd: 24 mm
Bredd: 24,5 mm inner och 30,5 mm ytter
Nav: DT Swiss 180 med keramiska lager
Ekrar: DT Swiss Revolution
Pris: 18990:-  (16990:- med DT Swiss 240-nav) hos Lerdala Sport: https://www.lerdalasport.se/sv/9th-wave/mtb/ninefold-bourne.html

9TH Wave är ett företag som specialiserat sig på hjul och har, förutom till MTB och landsväg, också hjul för gravel-cykling och även strandcykling (MTB med högprofil) som är stort i Nederländerna. Med hög kvalité och låg vikt så ska det bli riktigt kul att få testa dessa raketer i skogarna. Dom här hjulen kommer att komplettera min tävlingscykel på ett mycket fint vis och dom blir perfekta till både Cykelvasan och Långlopps-SM i nästa vecka. 
Det finns också MTB hjul som bara väger 1405 gram till en kostnad av 13990:-, ett väldigt konkurrenskraftigt alternativ för många som vill lätta sin cykel och få en rappare känsla i skogen.

Om ni köper hjulen från Lerdala Sport så hälsa från mig, det går givetvis bra att höra av sig direkt till mig med frågor också om ni vill. 

Om ni följer 9TH Wave och Lerdala Sport på Instagram så hänger ni med på nyheter och produktuppdateringar:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar