Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-08-25

Blev trampad på av en häst!

Hej och god morgon! 

Igår så tog Frida bussen själv till skolan, hon har ju ett skolkort i år och är så nöjd och stolt över detta. Hon kom fram till skolan igår så idag körde vi favorit i repris. 

Igår så trampade en av hästarna på Fridas ridning mig på tån. Det har ju hänt förut men då typ gick hästen på min fot, men igår så stannade den, på bara min lilltå. Det gjorde svinont. När jag en och en halv timme senare skulle hämta Filip på träningen så fick jag knappt ner foten i skon. Så jag bestämde mig för att träna så snart det gick istället för 22:15 som jag hade tänkt. Så att jag skulle få in foten i skon innan tån hade blivit för stor.

Bild från igår. Idag ser det ut som om tån är doppad i blåbärssoppa men den gör i alla fall inte lika ont. 


Jag lyckades hur som helst trycka ner foten i cykelskon. Det gjorde ont precis varje tramptag men jag fick i alla fall cykla igenom ett Zwift-race. Hade lite svårt att köra hårt men jag var väl inte heller i toppform efter en hård helg och vilodag i förrgår. 

Hängde med till andra gången uppför backen, men där drog Danell och company iväg. 

Skrev ju igår om prylar till min cykel, har inte gjort något åt dom så det får bli en cliffhanger till morgondagens blogg. Häng kvar så hörs vi imorgon! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar