Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-08-10

Nya cykelkläder och dags att trimma hojen


Hej och god morgon på dig!

Det blev lite blött på pendlingen igår, eller ganska mycket blött kanske till och med. Men det gick ju bra det med och jag gick inte sönder. Kände mig inte super-rapp i benen men efter race i lördags och nästan tre timmar skog i söndags så var det en rätt väntad känsla ändå. Man behöver inte vara snabb alla dagar, om målet är större än varje dag. 

Men idag ska jag unna mig en vilodag innan nästa block med träning tar vid. 

Invigde mina nya kläder från Siroko igår, hade hoppats på sol för att visa upp dom ordentligt men det gick ju att ta av sig regnjackan en snabbis också. Notera gärna hur sjukt bra kläderna matchar min Garmin Forerunner 945-klocka också.
Tröja: M2 Teide 
Cykelbyxa: BX Squadra
Strumpor: S1 Blue Ancares, som matchar perfa till tröjan. 

Just nu kostar dessa, via min länk, 542:- för tröjan, 818:- för cykelbyxan och 103:- för strumporna. Som alltid när ni nyttjar min samarbetslänk med Siroko så får ni 10% mer rabatt än redan rabatterade priser och jag får en del av Sirokos vinst på produkten. Min affiliate-länk: https://srko.co/henrikoijer

Aningen skeptisk över att det även till eftermiddagscyklingen bjöds på regn och blöta vägar. 

På morgonens pendling hade jag sällskap av Linda "terriern" Tufvesson och på eftermiddagen så fick jag oväntat sällskap av Fredrik Lundin också. Alltid trevligt med lite tempodrivande sällskap på cyklingen så man inte latar till sig. 


För att ni inte ska behöva tvivla så börjar jag med att säga att jag är så sjukt nöjd med cykeln. Alltså på riktigt, den har överraskat positivt på mig och det är inte lätt att göra. Men, det finns ju delar som går att lätta lite. Så det har jag börjat kika lite på. Styrstammen och sadelklämman har jag redan bytt till ett par Tune som jag hade i byrålådan. Styrstammen bytte jag mest för att jag ville ha en längre än den som satt på, det gav ingen viktminskning. Sadelklämman är också den i guld, så jag satte på den mer för att det matchar än att jag sparade 2 gram. 
Det finns faktiskt en sak som jag inte kommer överens med på cykeln och det är flaskstället, så det ska bytas av praktiska skäl. Ja, när man tittar på det så finns det ju lite smått och gått att byta för att få ner vikten utan att kompromissa med känsla och kvalité. Samtidigt får det ju inte kosta en förmögenhet... 

Men sånt kikar jag lite på nu. Vad skulle ni vilja trimma på er cykel och har ni några bra tips till mig? 

1 kommentar: