2020-05-12

Veckoplan, svett, snor, tävlingar och chokladbollarHej och god morgon!

Igår tänkte jag filma en vlogg, men det är liksom full spätta hela dagarna så jag hade liksom inte tid att filma och prata med mig själv på ett sådant vis så att det skulle bli bra. Så man kanske kan säga att jag har en halv vlogg?? Eller så har jag bara inte riktigt finslipat tekniken för att göra små korta klipp över flera dagar för att sedan sy ihop det till någon form av story bara. Kanske syr ihop det idag!

Hade hyfsat med tid till jobbet, men då skulle jag ju ta någon bild på en Nocco-burk också. Hade bestämt mig för gruvan bara för att inte köra på en vanlig hemmabild. Så jag cyklade dit, frös, blåste bort och irriterade mig över småsaker. Fick ändå med mig ett par bilder som fick duga.

Om ni vill vara med och tävla om ett av fem (!) flak med Nocco så kan ni göra det här.

Efter att ha fått med mig ett par bilder så cyklade jag vidare till jobbet. Jobbade in i det sista innan jag skulle cykla hem för att avsluta dagen med möte hemma. Fick lov att gasa lite pga tidsoptimism. Bra för träningsstressen men dåligt för hjärtat och vloggen möjligen.

Kom hem, eftersvettades och hade möte. Sedan ett par jobbsamtal innan det i sista stund blev dags att hämta Frida från förskolan. Hej och hå. Planerade om lite hemmalogistik, lämnade Filip på träning, lämnade in en cykel på Cykel & Längdspecialisten och fick med mig en cykelkartong hem.

Frida och jag firade vår egentid genom att göra chokladbollar, på chokladbollens dag som det ändå var igår. Frida ansvarade för bakandet och jag assisterade. Havregryn över hela golvet, chokladbollssmet i ansiktet och pärlsocker över hela bordet. Barn måste få vara barn och vi har dammsugare, så resonerar jag nu för tiden. Vi åt mat, firade chokladbollens dag och sedan bar det iväg för att skicka ett par cyklar, hämta hem Filip och sedan började det bli kväll här.

Godnattsaga och nattning av Frida, kvällsmackor med dom äldre barnen och lite snack om deras flytt, skolan och annat. Alla barn i säng strax efter nio och då skulle tvätten hängas samtidigt som Linda och jag ringde varandra för att uppdatera varandra om livet. Köpte däck till bilen.

Skönt då att ha klämt in träningen till- och från jobbet så att inte också den hade behövt läggas till någonstans.

Veckan i stora drag (plus heltidsjobb, matlagning och toabesök):
Måndag: läs ovan.
Tisdag: Blogga. Cykla till- och från jobbet. Hjälpa Filip att plugga inför prov. Tvätta, packa och skicka sista Canyon-hojen. Handla åt grannen och oss. Ta hand om tvätten.
Onsdag: Blogga och förbereda livestreamad Zwift-tävling. Köra SZR-Cup med livestream kl.19, viktigt race.
Torsdag: Blogga. Köra Le Peloton. Filip har träning. Städa huset.
Fredag: Blogga. Ebbah har Ridning. Linda and the kidz kommer.
Lördag: Blogga. Bygga grund/trädäck till växthus. Träna.
Söndag: Blogga. Kanske fortsätta med förberedelser till växthus. Träna.

Någon gång under veckan: köpa gödsel åt grannen, lösa lite sponsorbitar (typ en cykel?!) och köra ett sponsrat samarbete på Instagram. Planen mot slutet av veckan är lite glesare för jag har inte hunnit landa i allt än.


Tänkte köpa ett fäste till vår cykelvagn igår också. Metallbiten på bilden (typ 10 cm lång?) nedan kostar dock 580:- att få hem. Det är ju mer än vad cykeln, som mitt förra fäste satt på, som blev stulen kostade.
Mitt ekonomiska sinne (snålheten) måste få smälta det en stund innan det blir något köp. Den är ju inte ens gjord i titan...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar