2020-05-06

#outsideisfree och Ingarvet GP

Hej och god morgon på er!

Jag ska cykla till- och från jobbet även idag har jag bestämt. Trots att jag också har ett stort Zwift-race som väntar 19:00 i kväll, det får gå ändå. Cyklade till- och från jobbet även igår vilket var väldigt skönt så jag tänkte helt enkelt köra en favorit i repris.

På väg till jobbet så blev det raka vägen utan krusiduller. Men på väg hem så tog jag lite andra vägar än jag normalt gör, bara för att äventyra lite, få se något annat och njuta lite extra av cyklingen. Behövde det som lite mental och fysisk återhämtning.


För att inte få en allt för jobbig hemresa så köpte jag en Subway-macka innan jag rullade iväg från jobbet igår.

När jag kom tillbaka till Falun så var det full snurr på Ingarvet då det ju kördes premiär på Ingarvet GP! 19:00 tisdagar för den som är intresserad. Jag var ju egentligen ute efter lite aktiv återhämtning och hade dessutom cross och ingen landsvägscykel. Men jag kunde ändå inte hålla mig från att köra några varv. Ville dock inte pressa i kurvorna för det var nog fem år sedan jag limmade mina crossdäck nu... Skoj hur som helst och ett bra gäng.
Mer info om Ingarvet GP finns här: https://www.facebook.com/IngarvetGP/

Gårdagens cykling finns på Strava:

2 kommentarer:

  1. Bianchi? Var är din Canyon? Ska bu bli Bianchi-cyklist nu?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag skrev för några dagar sedan att Canyon och jag går skilda vägar detta år. Bianchin är en gammal cross som jag har kvar sedan tiden då Bianchi sponsrade mig.

      Radera