Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2020-05-28

Tack för all stöttning och idag är det ingen vanlig dag!


Hej!

Nu är den Swedish Zwift Racing Cup avklarad, det blev ett hårt race igår och jag hade lite teknikstrul. Surt med strul men jäklar så gött ändå att känna supporten jag får från er som följer mig. Det har varit tio svettiga race och ni har alltid varit där för att peppa och stötta oavsett om det går bra eller dåligt. Som ovan, pepp både i chat, som meddelanden direkt i Zwift och superchats (betalda chatt-meddelanden på YouTube) å så ett gäng kommentarer i sociala medier före och efter loppet. Tackelitackar!

Efter att ha tagit personbästa i dom två senaste loppen så hade jag väl i princip säkrat min andraplats i totalen. Igår var förutsättningen att det behövde vara minst 88 fullföljande och då skulle jag behöva vinna för att ens ha en teoretisk chans till totalsegern. Igår kom 81 till start i A-klassen vilket gjorde att redan när starten gick så var det klart att jag inte kunde vinna totalt. Man får nämligen poäng efter hur många som startar upp till 100 startande. Kanske var det också därför totalledande Kirchmair klev av efter 2.2 kilometer?

Loppet startade hårt och fortsatte väl på inslagen bana. Backarna avlöste väl lite varandra och jag gjorde en lite onödig offensiv i en av backarna på slutet, kostade mest mjölksyra till avslutningen. Mot målet så kom vi tolv tappra cyklister och jag sladdade in som nia. Tyckte att det trots ansträngningen kändes bra inför spurten så nia var kanske inte toppen men i det högklassiga startfältet så var det ändå bra. Stort tack till all pepp genom hela serien!

Kommer nu att testa köra effekt via bluetooth, får se om det hjälper med dropouts. Förlängningskabeln till USB verkade alltså inte göra susen. Tack för tips i chatten!

Om ni vill se loppet i efterhand så går det i vanlig ordning att göra det via min kanal och videon nedan:







Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Ebbahs födelsedag! Idag fyller hon 12 år och vi ska snart väcka henne här hemma med skönsång och en liten morgonfika. Senare idag är det hon som valt middag och igår så bakade hon sitt eget födelsedagsfika inför idag. Sånt som man gör när man är stor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar