2020-05-31

Hemmabygge och inget Långa Lugnet


Hej och god morgon på dig!

Igår så hann vi klart med trädäcket och gräsklippningen precis i tid till grillen skulle tändas. Snacka om timing. Så nu har vi gott om plats för cyklister att hänga här efter träningarna. Eller för oss att äta grillat på en lördagskväll. Vi grillade, hade lite musik på och efter maten plockades lördagsgodiset och chipsen fram.

OM det hade varit Långa Lugnet idag så hade vi säkert haft för-häng som dom senaste åren här hos oss där cyklister hälsat på och snackat, ätit och haft det gött inför Långa Lugnet. Nu hade vi gött familjehäng istället och idag är det inget Långa Lugnet. Ingen digital variant heller vad det verkar.
Bild från Långa Lugnet och Erik Kilström.Körd ett litet Zwift-race igår kväll mest för att återställa kroppen efter kroppsarbetet under dagen. Men också för att testa min utrustning och att köra via blåtand istället för ANT+. Fick en notifiering på cykeldatorn om att batteriet var lågt i effektmätaren så det kan ju faktiskt vara det som ligger bakom att jag tappat kontakten och fått dropouts tidigare. Det var verkligen inte många med i racet men jag fick mig en bra och kul match mot portugisen Cunha, så det blev ett intressant race ändå.

Idag ska vi nog inte arbeta hela dagen här men jag ska köra Zwift-race igen i alla fall. Återstår att se vilket det blir bara. Lite seg och stel i baksidorna och ryggen, som alltid efter kroppsarbete. Det där brukar dock ordna upp sig efter ett par dagar så det är bara att köra på.

Nu kör vi solig söndag i sommarväder!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar