2020-03-31

Billingeracet inställt


Hej och god morgon!

Inga chockerande nyheter kanske, men hoppet är ju det sista som överger en osv. Men nu har Billingeracet kastat in handduken för 2020. Först så laddade jag som bara den till Hero World Series i Dubai, sedan hade jag sönder cykeln där. Det tog ganska hårt men jag laddade om och såg fram emot Billingeracet istället, den första stora svenska tävlingen för min del och en tävling som jag älskar. Nu är den inställd. Nästa riktigt stora mål skulle då vara Hero Dolomites i juni. I norra Italien. Man kan väl säga att cykelsäsongen går sådär detta år.

Lite trist att vara i så bra form inför en säsong och så bara dras den säsongsmattan undan under fötterna på en. Inget jag kan göra något åt och det är ju aldrig dåligt att ha en god fysik, cykla kommer jag ju att göra oavsett om det blir säsong eller ej. Men det är väl antagligen inte rimligt att tro att den kan vara igång innan juli kanske i bästa fall.

Linda skrev ett blogginlägg lite på samma tema igår också, läsvärt som alltid!
http://langloppscupen.se/blogg/nu-reser-vi-oss-upp-borstar-skiten-fran-__1157

________

Tur då att vi i alla fall kan tävla på Zwift. Något jag kommer att göra tills benen ramlar av. Igår skulle jag köra en tävling efter att jag jobbat lite hemma på kvällen och sedan nattat Frida. Det var ett tempolopp som låg närmast till och så fick det bli. I startfållan så såg jag Wetterhalls namn och kände att nu blir det åka av... Kämpade och slet för att inte tappa bort honom allt för mycket under loppets inledning, chansade på en all-in i backen där jag kunde passera honom och i mål var jag tvåa i tävlingen.
345 watt är ju helt okej i 30 minuter, men på 24 minuter så hade jag 370 watt och sedan kom en utförsbacke där jag kunde vila en del.

2 kommentarer:

 1. Hur upplever du skillnaden på effekt på Wattbike, Vector och Tacx?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Har bara kört trainer en gång så jag vet faktiskt inte om den. Min wattbike visar just nu mindre än mina pedaler, när den var ny visade den mer än pedalerna. Vet inte riktigt varför det är så. Kan vara någon mjukvaruuppdatering kanske..

   Radera