2020-03-17

Camp Linda och Henrik samt lite träningHej och god morgon!

En suddig bild från i lördags när Linda och jag var ute och cyklade stig. Då SCF stänger tävlingssäsongen och många av oss kanske tänkt sig en vårresa till ett varmare cykelland (som inte blir av) så tänkte vi slänga ihop ett miniläger här hemma istället. Om UD förlänger sin avrådan från att resa så tänkte vi köra något 24-26/4. Kan eventuellt också bli 8-10/5 om Billingeracet flyttas fram. Vi tänker oss lite guidning på stigar, lite snabbcykling i Stångtjärn med Strava som tidtagare och att vi fikar och/eller äter ihop. Äter vi ihop så betalar man sin egen mat. Bara för att det är skoj att cykla! Om ni är sugna på falucykling så hör av er!
Givetvis med strikt begränsat antal deltagare.

Igår var det ännu ett pass på Zwift. Körde den danska cupen som visade sig vara mycket mindre än den svenska. Det var bara 22 cyklister i A-klassen varav tre var svenskar, en amerikan och en polack. Det blev lite konstig men ändå aktiv cykelåkning. Polacken attackerade med dryga kilometern kvar och ingen orkade/ville gå med. Även Jonas Pettersson från Falun gjorde ett försök på slutet. Vi andra spurtade in i mål några sekunder bakom polacken och jag blev femma. Besviken med resultatet och besviken för att min stream på YouTube inte fungerade bra. Måste testa mer varför det inte fungerar som det ska. Har ju inte ändrat något sedan jag streamade första gången och det gick ju bra. Ska vara att barnen har installerat några fler spel på datorn då, som var på bristningsgränsen redan innan...
Men kan en full dator verkligen sabba en stream?

Igår rev vi också taket till uteplatsen. Det tog en del stryk för två vintrar sedan när det kom mycket snö och nu har vi plockat bort hela taket tills vidare. Taket var ändå gammalt och fult så det var läge att byta oavsett. Så idag ska vi åka till tippen med resterna av taket och lite annat skräp vi haft på gården. Frida har nämligen hosta så ingen förskola för henne.

2 kommentarer:

  1. Läger låter kul nu när tävling efter tävling ställs in. Jag och några till kommer nog gärna om det passar

    SvaraRadera