2020-03-29

Ny trappa, chokladskorpor och Zwift-race


Hej och god morgon!

Vi börjar med slutet och gårkvällens Zwift-race. Bara en tävling bland alla tävlingar, något att köra något för att hålla igång gammelkroppen. Valet föll på 39 kilometer BRT Criterium Training Race. Blev lite förvånad över att samtliga hade MTB-cyklar i startfållan men dom är tydligen jättesnabba dom också. Resultatet och watten har ni redan sett. Ovanligt många utan pulsangivelse och ovanligt många som inte är registrerade på Zwiftpower, kanske vill dom inte dela med sig av sina siffror. Annars är dom nog bara lite för nya i gemet än så länge. Hyfsat skoj tävling med lite hårdkörning då och då. Tyvärr inte supermånga attackvilliga utan det blev mest att jag stack iväg och sedan segade sig hela klungan ifatt. Trodde att jag var bra på att spurta men någon talangfull italienare hade mer sprätt i den spurten. Topp två finns dock inte med i Zwiftpowers resultatlista så där står jag först.

Det satt gott med några av grannens chokladskorpor efteråt, vi fick en påse som tack för att jag handlat åt henne ett par gånger nu under Corona-tiden. Win-win på den!

Dagen igår spenderades annars mest åt att bygga en trappa, när vi väl fått upp farten så gick det ju riktigt bra. Kallt värre utomhus dock, det märks ju att vintern inte riktigt har släppt taget än trots några varmare dagar. Det ser ut att fortsätta med minusgrader på nätterna en bit in i april också, det är bara att hålla tummarna för att inte aprilvädret kommer med ett lass snö.

Idag väntar lite mer hemmafix och förhoppningsvis ett träningspass.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar