2016-02-25

Bloggbilder, produktplacering och lite träning

Hej vänner!

För ett tag sedan så tog jag någon bild med min VIRB XE rakt framifrån när jag körde testcykel. Jag vet inte vad ni tyckte om bilden, men jag tyckte att det blev helt okej och kul med något nytt i bildväg. Har man bloggat i några år så lär man ju försöka tänka lite nytt med bilderna så det inte blir samma bild dag efter dag, år efter år. Så igår tog jag mig tiden att montera ett fäste till min kamera på själva testcykeln. Kan ju bli kul videos/time lapses från maxtester om inte annat. Eller från Kompiskampen imorgon? 
Så här blev resultatet!

När vi ändå snackar bilder, bloggande och sånt. Kolla igen på bilden. Ser ni all reklam för mina samarbetspartners som jag har klämt in?! För det första så ville jag ju klämma in en bild i bloggen på min actionkamera från Garmin eftersom jag skulle använda den för att ta bilderna. Som en bonus fick jag med cykeldatorn. Jag fick också med Monark-loggan väldigt tydligt. Mina Northwave-skor flyttade jag så att också dom hamnade i bilden. En annan grej jag gjorde för denna enkla mobilbild var att snurra vevarmarna och justera fotovinkeln så att bägge mina Garmin Vector 2-pedaler syntes. Den ena i spegelbilden.
Reklam för tre Garmin-produkter, mina Northwave-skor och testcykeln från Monark alltså. Borde kanske ha ställt en Powerbar-flaska någonstans också..?

Aja, jag tränade ju lite också...

Uppvärmning.

Jag har lite svårt att se vad det är min fru föll för hos mig, men vad det än är så är jag glad att hon hittat något som är värt att stanna kvar för...

12 stycken enminutsintervaller i formen "kortbacke" blev det, med två minuters vila mellan varje intervall.

Egentligen så genomförde jag ett ganska så dåligt pass igår. Långt ifrån några bra ben eller vackra effektsiffror att skriva hem om. Det skulle kunna kallas för ett riktigt skitpass faktiskt, men så sliten som jag var inför passet så hade jag bara som mål att ta mig igenom träningen och sedan njuta av vilan som jag ska ha idag. Ibland handlar det faktiskt bara om att ta sig igenom något och få det gjort.
Passet: https://connect.garmin.com/modern/activity/1062394159

6 kommentarer:

 1. Glöm inte bort Bianchibanden på styret

  SvaraRadera
 2. Jag tycker du ska ringa han den där Öijer och be han sponsra dig, så mycket som han är med på dina kort! ;P

  SvaraRadera
 3. Hej Henrik!

  En fråga...

  Jag ser på bilden att du använder både garminklockan och cykeldatorn när du kör. Hur funkar det när du synkar med gc? Slås passen ihop eller synkar du bara en enhet?

  Förövrigt en läsvärd och trevlig blogg! Blir själv väldigt inspirerad av att läsa den.

  // Pär

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Jag brukar radera aktiviteterna ur klockan innan jag synkar med Connect. Det blir dubbla pass annars, bra för träningsmängden men inte så ärligt...

   Radera