Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-03-25

Flandern och innebandydag

Hej och god morgon på dig!

Befinner mig just nu på Lugnet där Frida har tre innebandymatcher idag. När Frida sedan är klar så har Filip en match också så jag blir här i princip hela dagen. Tog med mig datorn för att hinna med lite annat mellan matcherna när Frida leker med sina lagkamrater. Som att blogga. Vi var nämligen här 07:50 och har klarat av första matchen med bravur. 

Igår så körde jag AW Party på Zwift när Frida tränade. Jag hinner ganska precis med att få in henne i träningen, åka hem, köra AW, byta om och sedan åka och hämta henne igen. För några veckor sedan så körde vi samma bana; Innsbruckring. Då blev jag avhängd i backen på första varvet och igår hängde jag med hela vägen till målet där jag kunde sittspurta mig in på en helstum 21:a plats. Det går i alla fall bättre och bättre. 

Sent på kvällen så kollade jag ikapp på E3 Saxo Classic. En riktigt bra tävling med tre superstars som stod för det avslutande numret. Här går Wout van Aerit, Mathieu van der Poel och Tadej Pogacar in i Oude Kwaremont. Vilket ställe ändå, Flandern. 

Jag hade förmånen att få vara i Flandern i novemeber 2016. Hela regionen andas och lever cykelsport. Går att läsa mer och se en massa bilder i ett av mina blogginlägg från den resan
Här hade jag precis tagit mig upp för Oude Kwaremont, det gick inte riktigt lika fort som för proffsen. Men väldigt mycket långsammare. Häftigt att få känna hur det känns att cykla i tvärbranta kullerstensbackar och att få se dessa cykelhistoriska platser. 


AW-cyklingen igår. Gick nätt och jämnt med täten över första backen men det räcker så. 

Fridas första match för dagen, hon har nummer 49 idag och stod för tekningen. 
 
  
Det drar ihop sig till match nummer två här. Jag ska få till en träning sent idag, på återhörande imorgon igen. Hoj! 

 
 
Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar