Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-03-30

Cyklade åttor uppför alpen och utbildade mig!


Hej och god morgon på dig! 

Igår så körde jag åttaminutersintervaller uppför Alpe du Zwift. Jag satte dom på en nivå 5 watt under min beräknade FTP (körde på 305W) för att inte gå åt helt då jag nu på morgonen också ska träna. Tyckte ändå att det blev väldigt jobbigt igår så det var nog helt rätt nivå. Förutom att jag körde fem stycken intervaller om åtta minuter med två minuters vila mellan varje så cyklade jag en bana på Zwift som jag inte hade cyklat förr. Med avslutning uppför Alpen. Så nu har jag "bara" dom två längsta banorna kvar i Watopia. 

Klockan åtta igår kväll så genomgick vi en utbildning i Sportstiming och resultathantering. 


Idag blir det Le Peloton och sedan cykling till jobbet. I minus tretton grader. I eftermiddag så cyklar jag hem från jobbet. Det här betyder att jag kommer passera 2000 minuter med god marginal denna månad vilket i sin tur betyder att jag kommit upp i en mer normal träningsnivå igen för mars månad. Skönt det efter ett antal månader med ganska lite träning. Mer träning är oftast bra om man vill bli bättre. 


Tack för att du läste, njut nu av en härlig torsdag så hörs vi imorgon igen. Hoj!


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar