Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-03-11

Högt och lågt

Hej och god morgon på dig!

Idag får man skicka en styrkekram och några extra tankar till Samuel Brännlund som igår kväll bröt lårbenet. Jag vet att han har haft stora mål och planer med spännande samarbeten för denna säsong. Det är givetvis alltid tråkigt att bryta ett lårben men jag känner lite extra med någon som gillar sånt som jag gillar. Jag höll på att skriva någon som är på samma nivå som jag, men där är han några snäpp vassare. Ni förstår. Så himla trist.


 
Annars då? Jo, körde SZR After Work Party igår. Så himla kul race det där är. Igår så körde vi på Glasgow Crit Circuit vilket passar bra för det är samma bana som vi ska köra Zwift Racing League på nu på tisdag. Igår så körde jag en livestream från mitt lopp, det var längesedan. Hade fel skärminställning första 13 minuterna så man såg inte listan till höger men lyckades rätta det. 

Det kommer att bli fler livestreams framöver.

Själva loppet gick bra för mig. Har blivit avhängd några omgångar av SZR AW party men igår hängde jag med riktigt bra och lyckades bli 17:e i klungspurten i den 67 snabba cyklister stora klungan. Helt klart en framgång för mig och det kändes riktigt bra efteråt. 

Vintern behåller sitt grepp om oss, det är vintrigt och fint ute. Minus 8 och klarblå himmel. Även nere i Europa så är det snö och kyla med inställda cykeltävlingar till följd. Paris-Nice fick också sin etapp inställd igår på grund av hårda vindar. Cyklisten på bilden får nog en fin tur och solen värmer säkerligen upp en del nu. 


Jag ska iväg på lite aktiviteter med barnen här, vi hörs imorgon igen. Hoj! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar