Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-03-29

Cykelmöten och Tour of Watopia!

Hej och god morgon på dig!

Minus tretton grader idag, vad hände där? Det är lovat sol flera dagar i rad nu så det är skönt, även om det är kallt på nätterna så blir det varmt under dagarna. Solen ger verkligen energi också så det kan man inte få för mycket av. 

Igår så hade jag två cykelmöten efter jobbet. Först ett med Visit Dalarna och därefter ett internt för Falu-helgen. Kom hem halv nio på kvällen och satte mig på cykeln strax före nio för att köra Zwift. Det blev en etapp av Tour of Watopia. 

Det blir mycket cykel, cykelmöten och jobb med cykel nu och fram till Svenska Cykelspelen. Det är ju en sak att arrangera en tävling, det kan vara en del jobb bara det. Men nu har vi två tävlingar i Falun och en hel cykelvecka därefter. Då blir det lite mer av det goda. Hoppas kunna dela med mig lite av vad som händer här, skulle det vara intressant och vad vill ni veta i sådana fall?

Tour of Watopia blev en ganska hård historia då det var ett par backar som skulle klaras av, hårt åtminstone för mig. Jag lyckades gå med tätgruppen och kunde spurta in som femma i en tätgrupp om 16 åkare. Totalt nästan 600 startande. Bra pass och det är nästan alltid lätt att köra ett pass när det är tävlingsmoment inblandat, skönt att ha tillgängligt efter en lång och intensiv dag. 


Idag blir det utbildning i Sportstiming två timmar i kväll. Alltid bra att lära sig något nytt. 

Men först jobb. Tack för att du läste, ha en fantastisk onsdag så hörs vi imorgon igen! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar