Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-03-23

Tour of Watopia och mina 7½ år gamla landsvägsskor!

 


Hej och god morgon på dig!

Igår kväll (start 22:00) så körde jag Tour of Watopia. Hängde med täten i ungefär 13 av dom 29-30 kilometerna men sedan fick jag ge mig. Hamnade ensam på en sjätteplats och tänkte att jag skulle vänta in cyklisten bakom mig för jag trodde att han kom med bra tempo. Tyvärr så slog personen i fråga av lite för mycket vid radiomasten så jag gasade på ensam för att hålla undan för honom istället. Blev ett bra och ganska hårt pass. Höjde upp min beräknade VO2max till 67 och känner väl lite som att jag tagit ett kliv till den senaste tiden.


I mitt huvud så har jag inte haft dessa skor såå himla länge men dom börjar se rätt risiga ut och jag insåg precis att jag haft dessa i 7½ år. Bra kvalitet dock ska sägas, vilket gör att det bara är att köra på. Allt det gråa är reflex. 


Det blir lite baklänges nu men här är en bild från min lunch på Subway

Hade nya, fina, kaktusstrumpor på mig igår. Kändes festligt bakom min ganska tråkiga utstyrsel. 


Jag hann med en 45 minuters biltur för att hämta hem Ebbah från ridningen och så var jag på föräldramöte med Filips innebandylag. Så det behövde bli sen träning igår helt enkelt. Det finns många bitar som ska hinnas med i vardagen, det gäller bara att hitta en plats för varje bit. 

Ingen Le Peloton för mig idag, men siktar på comeback igen nästa vecka. Det blir träning inomhus och om allt vill sig väl så hämtar jag mina två nya cyklar efter jobbet idag. 


Tack för att du läste och på återhörande här imorgon igen, hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar