Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-03-18

Oslagbar, distancykling och mina cyklar har kommit!Hej och god morgon på dig!

Två bilder från gårdagen där den första är efter min träning och den andra är från lunchen på ChopChop. Det där med att jag för närvarande är oslagbar visade sig dock inte vara helt förenligt med sanningen. På Zwift-racet igår kväll så blev jag sist och på Eurojackpot fick jag noll rätt. 

Idag blir det distanscykling utomhus med ett gäng från Borlänge CK. Det kommer nog att bli det längsta jag cyklat, i tid mätt, sedan oktober. Inte för att passet i sig är så överdrivet långt utan för att jag är dålig på att köra längre pass. Så ett långt och kanske något blött pass väntar. Vi har nämligen två plusgrader ute just nu så all snö som har kommit smälter. 
Två saker jag inte brukar göra är att cykla långa pass eller i grupp, även om jag älskar bägge sakerna. Egentligen väldigt dumt att inte göra det då. Att jag inte brukar cykla i grupp kan man ana på min cykel då den inte är utrustad med skärmar. En fin vinterdag gör det inget men med smältvatten på vägarna så hade ett par skärmar varit bra. Tidigare i vintras så köpte jag ett par skärmar för 28"-hjul och trodde att dom skulle räcka till men dom är precis för små. Har du några bra tips på stänkskärmar för en cykel med 29" däck? 

Kanske kan jag kika på skärmar snart när jag ska hämta mina två nya cyklar som har anlänt?! Japp, det är sant, cyklarna är här nu. Det har varit klent med videos på YouTube-kanalen men det här ska vi väl kunna göra en filmsnutt av, för ni vill väl se vilka cyklar jag har beställt och fått hit? 
Igår så spelade jag in Månadens video på jobbet, så där avsätter jag ju tid för det. Sedan så är jag bara med och håller i det internt där. Det är inte jag som redigerar etc. Men i nästa vecka kan jag avsätta en stund för en egen video. 

Dags att avrunda här, vi hörs på Instagram under dagen och här på bloggen imorgon igen. Hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

1 kommentar:

  1. Tjena!SKS Bluemels 65mm skärmar med assavers som förlängningar , har jag fått rekommenderande👍

    SvaraRadera