Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-03-02

Le Peloton, Zwift och drönarbild med spridningstillstånd!


Hej och god morgon på dig!

Idag är jag uppe i svinottan för det ska cyklas till jobbet. Tar hjälp av Le Peloton för att få lite fart. Jag har inte varit med på Le Peloton sedan ryggen trasslade till sig så det är över två månader sedan. 22:a december för att vara exakt. Då blev det start med Le Peloton och sedan vidare och vidrig cykling mot jobbet. Idag kommer jag ha svårt att hänga med för att kapaciteten inte är helt på plats än. Och jag kör min MTB. 

Igår så blev det ett race på Zwift. Midweek och jag hängdes av när farten trissades upp. Lite surt men jag kunde gå med någon och så kom vi ikapp ytterligare någon och sådär så vi bildade en liten grupp. Lite kul ändå. 
Här har jag precis blivit avhängd. Någon ska ju bli det också. 

Dagens drönarbild, från 21:a november. Fick spridningstillstånd för den igår så det är handläggningstiden just nu. Lite drygt tre månader. Jag undrar hur mäklare och andra kommer runt dom reglerna för att snabbt få ut sina bilder. Det är ju helt orimligt att man ska behöva vänta över tre månader för en bild/film bara för att den är tagen från luften. 

Bilden ovan visar kvarteret där jag bor, Stennäset, sett från luften ovanför min tomt. Gullnäsgården till vänster i bild. Där det är skridskoåkning och skidspår på vintern, fotbollsplan, badplats och sommarcafé under sommaren. Cykelbanan längs vägen används av många cyklister, löpare och rullskidåkare som antingen ska runt Varpan eller cykla norrut eller kanske är på väg hem igen. Fint ställe med sjön åt öster och skogarna åt väster. 


Dags att rulla här, vi hörs imorgon igen. Hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar