Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-12-23

En vit jul!


Hej och god morgon på dig! 

Det blev Le Peloton igår men ändå inte riktigt. Jag kom dit till samlingen, jag cyklade iväg med grabbarna men när första fartsträckan kom så släppte jag iväg dom direkt. Det hade jag redan bestämt mig för och berättat om att jag skulle göra. 
Det var galen isgata igår på cykelbanorna igen men det var inte därför jag släppte frivilligt. 

Nej, jag har nog dragit på mig ett diskbråck med ischias. Har haft ont i ryggen någon dag nu utan att riktigt vilja avslöja det. Dessutom har det strålat ner i ena benet. Igår kunde jag inte sitta ner och äta frukost, så jag tog min frukost stående. Tänkte ändå att det säkert går över bara jag kommer igång men jag hade tydligen fel. Lyckades ändå ta mig till jobbet cyklandes men det blev mest stående cykling då det gjorde ont att sitta. På eftermiddagen igår så tappade jag också känseln i vänsterbenet. Har fortfarande känseln borta i benet och foten. Lite speciell känsla måste jag säga. Jag har också muskelryckningar i främst vänster skinka men ibland också i låret. Lite som när man har ryckningar i ögonlocket bara att det är ihållande i sätesmuskulaturen. 

Tänker mig att detta kommer att gå över till imorgon ungefär för då är det julafton och då vill man inte ha ont. Tar en vilodag idag så får vi se vad det ger.

Det blir i alla fall en vit jul i år. Under natten så har det kommit en decimeter eller så med snö och det är -6 grader. Snudd på perfekta vinterförhållanden! 

Dags att bege mig mot jobbet igen. Med bil. Jag hoppas att du får en fin fredag och att du kan njuta av helgen och julen. Jag tänkte ta ledigt från och med imorgon och fram till 2:a januari så det blir sköna mellandagar. Kanske är du också ledig några dagar nu så passa på att njuta! 

Vi hörs nog imorgon igen, ha det fint. Hoj!


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar