Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-12-11

Läcker vinterdistans!


Hej och god morgon på dig! 

Kom så ut på en drygt tre timmar lång distansrunda igår i helt magiskt vackert vinterlandskap. Inte så mycket snö så det gick alldeles utmärkt att smyga in lite skog under crossen. Någonstans runt 6-8 minusgrader så riktigt kallt utan att bli alldeles för jobbigt. Benen fungerade bra och motivationen är god så det var bara att rulla på. 

Tittade till Bjursåsbacken där man testkörde nya liften. Fick växla några ord med en värmländsk linbanetekniker som var där och såg till så att allt fungerade inför den riktiga premiären. Såg bra ut!

Ja, rundan gick norrut och via Bjursås som ni förstår. Kringelkrokade mig dit, körde runt Ski Center och sedan vidare norrut. Nordanvinden var jobbigt så det var skönt när jag inför sista timmen kunde vika in i en medvind. Det blir inte heller samma kylande effekt då så det var välkommet. 

Idag är det superkallt. -15 på termometern nu. Planen för dagen är att NU bege mig till Velodromen för att kika lite på ban-SM, sedan åker jag hem och sätter mig i källaren för lite cykling och om landskapet har tinat något till dess så skarvar jag vidare utomhus. Är det fortfarande så kallt så kör jag hela passet inne istället. Gör en vlogg idag också så att ni kan se lite hur jag har det. 

Först några bilder från igår och sedan sticker jag till velodromen, hoj! 









Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar