Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-12-18

Aktiviteter med barnen, Tour of the Gila och julklappstips!


Hej och god morgon på dig!

Igår kväll så bakade Frida och jag lussekatter, det är ju ändå fjärde advent idag. Idag ska vi också baka pepparkakor så ingen behöver gå hungrig här. 

Annars så bestod en stor del av dagen av häst-aktivitet med Ebbah i Rättviks Ridklubb. 
Imponerande att se så självständig och duktig hon blivit. Verkligen driven och ambitiös i sin ridning. 

På eftermiddagen så slet jag mig igenom etapp två på Tour of the Gila. Jag är inte riktigt mig själv denna helg men jag tog mig igenom åtminstone. I eftermiddag körs den tredje och sista etappen.

Nu ska vi alldeles strax åka till Lugnet för att se Filip spela DM i innebandy där. 


Avslutar med ett litet julklappstips från min samarbetspartner Siroko som just nu har jul-REA i sin webshop. Normalt sett så tar det en arbetsdag för frakten när jag beställer något. Så köper ni idag så borde ni ha på tisdag om allt går som det ska. 

Köper ni via denna länk så får ni 10% rabatt på alla priser, även REA-priserna. Genom att klicka på länken så räknas alla priser om automatiskt på hemsidan så ingen kod eller annat behövs: https://srko.co/henrikoijer

Jag kanske är tjatig nu, men denna vinterjacka under namnet J1 är den varmaste jag haft och kan helt klart rekommendera den. Finns i en uppsjö av färger och nu alltså på jul-REA. 

Solglasögon kanske inte alla tänker att man behöver nu, men när du kan få upp till 80% på 15 olika par så kan det vara läge att köpa inför våren om inte annat. Bland annat fem modeller med fotokromatiska glas för 381:-.

Cykeltröjor finns det ett brett utbud av, faktiskt hela 69 modeller med kort- och lång ärm. 

Det finns ett stort utbud av dam-specifika cykelkläder. Alltifrån cykelbyxor till vinterkläder. 

Så besök min affiliate-länk, ni får 10% och jag får en liten slant för varje köp som görs: https://srko.co/henrikoijer


Tack för att du läste detta inlägg, jag hoppas att vi hörs här imorgon igen. Hoj! 



Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar