Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-12-30

20 000 åskådare, snowboard och Bingolotto!


Hej och god morgon på dig!

Igår så var det "new snow day". Åtminstone till en början. Mot eftermiddagen så övergick det tyvärr i plusgrader och ett lätt regn. Det blir ett par dagar med plusgrader nu innan det övergår till minus igen. Bilden ovan är från igår, idag ser det inte riktigt lika vintrigt och härligt ut. Tufft underlag och väder för oss på jobbet även om jag är ledig nu och inte drabbas direkt av det. 

Natt-crossen i Diegem hade 20.000 betalande åskådare. Det är helt magiskt mycket och nästan lite svårt att ta in. 20.000 på en cykelcrosstävling en onsdagskväll liksom. Dags idag igen för crosstävlingar så eftermiddagen innebär spänning och dramatik framför dumburken/skärmen.


Ebbah har funnit ett nytt intresse i snowboard-åkning. Det började förra vintern och i år kom tomten med ett säsongskort i Källviksbacken. Jag själv har ju inte åkt utför (mer än Snowboard i Trysil i högstadiet...) annat än några gånger dom senaste åren, så mina barn har tyvärr inte fått det alpina naturligt. Nu äger jag dock skidor, pjäxor och har alla möjligheter till att åka utför.


Jag kanske ska se till att skaffa mig lite grejer från Siroko för utförsåkning också. Ebbah har ett par goggles och en halsvärmare som ni kanske såg på bilden ovan. Siroko har utrustning för cykling, utförsåkning och gym/fitness. Just nu också julrea och 10% extra rabatt via min länk: https://srko.co/henrikoijer Klickar ni på Siroko-bannern till höger på bloggen så är det alltid rabatterat pris där. 

När jag ändå är i pushar-tagen så kan jag göra en påminnelse om senaste vloggen som finns på min YouTube-kanal


Kvällen spenderades delvis på den lokala ICA-handlaren där Frida och jag sålde bingolotter till nyår tillsammans med ett par andra föräldrar. 

Fortfarande besvärad av mitt diskbråck så det blir ännu en vilodag till samlingen. Om du har något tips om något roligt som händer i cykel-Sverige som jag kan nämna här i bloggen så maila till henrikoijer@gmail.com Tack för att du läste dagens inlägg, jag återkommer med ett nytt inlägg imorgon igen så vi hörs då. Hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar