Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-12-12

SM på bana, 3+ timmar inomhus och nytt samarbete!

Hej och god morgon på dig!

Ny vecka och nya möjligheter som väntar på oss. Idag blir det sedvanligt jobb, därefter kommer barnen och jag ska köra SWE-Cup på Zwift. Tänkte sända mitt lopp live med start 18:25 på YouTube, följ min kanal genom att klicka här så missar du inget. Om du någon gång undrar hur du ska hitta mina live-sändningar så finns dom alltid här: https://youtube.com/henrikoijer/live En enkel och bra adress. 

Förra veckan så blev vi i Team SZ Umara tvåa både individuellt och som lag så det siktar vi på att förbättra idag. Tror att dagens bana passar oss lite bättre och poänglopp gillar vi! För egen del så är det precis så också, poänglopp passar bra mycket bättre än avslutningsklättringar. Även om jag gillar att det är variation och egentligen så är det ju svinkul med klättringar. Förra veckan blev jag 16:e, får se om jag kan förbättra det idag. Hoppas på't! 


Igår var jag iväg till Velodromen och kikade lite på ban-SM som avgjordes där i helgen. Sjukt snabba och duktiga cyklister, kul att se så många unga och lovande cyklister på plats. Tog några bilder åt er! 






Det är en häftig arena vi har här i Falun och vilken bra plats att utvecklas som cyklist på. 


Efter besöket på velodromen så dammade jag av tre timmar i källaren. Nästan tre timmar och elva minuter faktiskt. Hade en tanke på att köra hälften inne och hälften ute men när det var -14 - -15 grader så körde jag bara allt inomhus istället. Har inget emot att frysa någon gång då och då men det kan bli lite för många gånger på en vecka nu kan jag tycka. 


Efter cyklingen så kollade jag crossen och käkade, stack iväg och handlade och skötte mycket av min cykelrelaterade administration. Samarbeten, mail och liknande. På kvällen hann jag också med ett kort cykelmöte och så eldade jag och käkade vörtbröd så magen stod rätt ut. 

Himla bra dag! 

Har inlett ett samarbete med Hyperice och testade igår deras Hypervolt 2. Måste helt ärligt säga att jag blev positivt överraskad över hur skönt det var för mina ben som cyklat 3 timmar på testcykeln. Ni vet ju själva hur stel man kan bli efter något sådant. Riktigt gött att ligga där i soffan och låta Hypervolt 2 gå igenom benen. 

Hypervolt 2 från Hyperice säljs här i norden av Response Nordic. Ni läsare blir inte heller lottlösa ur detta samarbete för med koden Henrik10 får ni 10% rabatt på deras produkter på hemsidan för Hyperice. Hypervolt 2 är just nu dessutom på rea så om ni är intresserade så är det kanske läge att slå till på en julklapp till dig eller någon du tycker om? Mer info här:  https://hypericenordic.com/produkt/hypervolt-2/ 


För att underlätta för er och mig själv så kommer här en livestream för kvällens SWE-Cup! 


Ha nu en riktigt skön måndag och start på denna vecka!


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar