Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-12-20

3:a på SWE-Cup!



Hej och god morgon på dig! 

Vaknar upp som nybakad trea på SWE-Cup. Gårdagens sprint-fest med 16 spurter på 30 kilometer passade mig bra vilket resulterade i säsongens första pallplats i SWE-Cup. Placeringarna på dessa tre första deltävlingar är 16-6-3. Skönt att känna att det går åt rätt håll fortsatt och jag är supernöjd med gårdagen. 

Att spurta så många gånger på så kort tid blir givetvis väldigt jobbigt även om det går lugnt däremellan så mot slutet så var det nog många krokiga ben. Själv så tänkte jag spara mig lite på sista spurtpriset för att ta en bra placering mot mål men jag blev därmed utan poäng på spurtpriset och sedan så orkade jag ändå inte fullfölja målspurten. Skönt att det ändå räckte hela vägen till pallen! 

Vi får se om det händer något mer med resultaten kanske, det är många poäng som ska räknas samman och räknas om men det där borde ge en god indikation på hur det gick. I lagtävlingen så lyckades SZ SCSGBG att passera oss men det är väldigt jämnt då bägge lagen hade fyra åkare bland dom elva första. 

Efteråt så var det riktigt skönt att mjuka upp musklerna med min nya Hypervolt 2 (koden Henrik10 ger 10% rabatt på hemsidan: https://hypericenordic.com/produkt/hypervolt-2/ ). Att spurta så mycket på en cykel som står helt stilla ger åtminstone mig lite känningar i musklerna. Det ska därför bli skönt att cykla till- och från jobbet idag för att räta ut mig själv något igen och få trampa ur gårdagen. 

Stort tack till Team SZ Umara för gårdagen och till er som följde mig på min stream. Vill ni se när jag spurtar mig trött och blir trea på SWE-Cup så finns allt dokumenterat här nedan:



Tack för idag, kul att du tittade förbi. Imorgon kommer det ett nytt inlägg i denna blogg så vi hörs väl då? Hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar