Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-12-06

18:e på SWE-Cup!



Hej och god morgon på dig! 

Alltså det är så mycket som är kul med att tävla cykling online på kvällarna. Det enda negativa jag kan komma på är att man måste kliva ur sängen också dagen efter... Jösses så trött jag är nu på morgonen. 

Vi gjorde en riktigt bra laginsats igår och fick in åkare som 2:a, 8:a, 14:e, 18:e, 20:e och 38:a. David som blev 38 var hjälpryttare de luxe igår och hade högst snittwatt av alla under det 45 minuter långa loppet. 396 watt lyckades han leverera för att få oss andra till avslutningsbacken på ett bra vis. 

Jag hade det ganska slitsamt redan tidigt i loppet, det blir lätt så med så många starka cyklister på plats. Gjorde det jag kunde för dagen vilket resulterade i en 18:e plats med massor av duktiga cyklister runt mig i resultatlistan. Så det är jag nöjd med!

Här hittar ni resultat från SWE-Cup #1 på Zwift.

Idag är det lagtempo på Zwift Racing League så det gäller att ladda om kanonerna till 18:32 i kväll. 

Om du vill se hur loppet utvecklade sig, hur Zwift egentligen fungerar eller bara se mig lida så kan du göra det via min livesändning från igår:


Det var riktigt kul det där och härligt att få vara med när laget presterar så bra som alla gör också. Bra där Samuel, Johan, Philip, Jonas, David, Linda och Martin! Kudos också till SCSGBG som fick prova på hur det känns att vinna lagtävlingen. 

Nu ska jag hasta iväg till jobbet igen. Blev tydligen inte cykelproffs trots 18:e platsen. Vi hörs här imorgon igen! 
 

Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar