Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-12-10

Så kom den, första individuella segern på Zwift på 6 månader!


Hej och god morgon på dig! 

Vilken lättnadskänsla det där gav, att äntligen vinna individuellt på Zwift igen. Dessutom efter en vecka med väldigt dålig sömn och väldigt mycket jobb. Jag var så trött när jag började cykla igår och inför start så sa jag åt grabbarna att jag bara skulle försöka ta mig igenom det där eftersom jag var så sliten. 

Men så sitter man där och går med tätklungan varv efter varv. Vi körde en bana som heter Duchy Estate som har en avslutning som passar mig riktigt bra. Så när vi kom till avslutningen på sista varvet så tänkte jag att jag ändå måste göra mitt bästa och se vad det räcker till. Sparkade igång spurten och insåg att det nog skulle räcka långt. Det blev ett långt lidande genom spurten och jag passerade Wenhov precis på slutet bara. Men 0.027 sekunders segermarginal räcker.

Senast jag vann på Zwift var den 13:e juni så nästan precis ett halvår sedan. Skön känsla! 


Idag är det SM på bana i velodromen med start klockan 13:00. Imorgon fortsätter tävlingarna med start klockan 9. Info hittar ni här: http://swecyclingonline.se/ 


Själv så ska jag inte köra ban-SM men jag kikar kanske förbi i helgen, nu ska jag dock ut i snövädret och trampa distans. Blir fint det med. Längesedan som jag cyklade utomhus i dagsljus känns det som. 


Ha nu en riktigt fin helg, var snäll mot varandra och spara på elen. Hoj!


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar