Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-12-03

Lite inspirationspåfyllning

Hej och god morgon på dig!

Så har det blivit helg igen och jag har startat dagen med lite hushållssysslor och drönar-flygning. Var ut och växlade några ord med grannen så jag passade på att ta ett par flygfoton över fastigheten. Hade egentligen tänkt ta en annan bild på en annan plats men nu hade jag inte laddat batterierna i drönaren så den började varna för batterinivån i kylan. Så det var bara att landa istället och nu har jag drönaren på laddning. Gäller ju att passa på att flyga dom få tillfällen man är hemma och det är dagsljus. 

Min Att göra-lista bara växer och växer. Så jag ska försöka beta av några punkter där idag och lägga lite tid på sådant som har med sociala medier och samarbeten att göra. Sånt där är så himla roligt och jag vill verkligen ha mer tid till det. 

Var på Lugnet för Fridas innebandy igår.  Tog en konstnärlig bild ifall det är någon som inte vill ha sina barn i bild på sociala medier. 

Efter innebandyn så blev det en lugn kväll hemma. Jag tog en vilodag, kollade på Zwift Grand Prix där vi i Movistar lyckade bli trea igår. Så himla bra presterat av laget i det supertuffa motståndet. Blev givetvis supertaggad på att köra själv också. Nu återstår bara en tävling av denna säsong av Zwift Grand Prix och vi ser ut att sluta sexa bland dom tolv lagen. 

Hann också med att kika på velodromens champions league. Mycket cykelunderhållning igår!

Det är så supersmå marginaler och hårt motstånd att det hela tiden gäller att lyckas med det man försöker sig på. Igår gick det vägen!

På måndag så börjar SWE-Cup på Zwift så det var nog helt rätt med en vilodag igår. Det kommer att bli tufft denna SWE-Cup, jag är inte i riktigt samma form som förra vintern och SWE-Cup startar med en riktigt tuff bana. Att jag inte är i lika bra form som förra vintern gör egentligen inte så mycket i det stora hela, visst hade det varit kul att prestera lite bättre nu men jag är helt säker på att jag kommer att komma tillbaka i god form igen. Vintern är lång och jag är trygg i min träning. Det ska bli kul att få mäta krafterna mot alla svenska cyklister! 

Kjell Olsen har dragit till Thailand för vintern och bjuder på härliga bilder därifrån. Inspirerande att se och jag är lite avundsjuk. Fast på ett bra vis! Han är en av bloggarna jag har i min lista där till höger så ta för vana att spana in andra cyklister som bloggar där. Jag har länge haft två listor med bloggar men ska nu slå ihop dessa till en tänkte jag. Har du en blogg och vill vara med så hör av dig! Länka gärna till min blogg också om du har en blogg. Vore supersnällt! 

Dags att återgå till dagens sysslor igen, tack för att du läste och om du vill så hörs vi här imorgon igen. Ha nu en riktigt skön helg! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar