Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-12-17

Trevlig helg!


Hej och god morgon på dig! 

Jag har haft två dagars uppehåll från både träning och blogg, välbehövligt ibland och nödvändigt ibland. Igår gjorde jag också något som jag inte brukar göra, jag åkte tidigt från jobbet. Strax efter två så lämnade jag för dagen och veckan och tog helg. 

En anledning till att jag hastade hem var dels för att jag ville köra ett tempolopp i Tour of the Gila på RGT Cycling med start klockan tre. Jag hade antingen tre eller halv ett på natten att välja på och det är skönt att inte behöva tävla på natten.

Jag gick ut på en effekt jag trodde att jag skulle kunna hålla men kroppen ville inte samarbeta igår. Dålig känsla som bara blev sämre. Fick slå av på intensiteten och ta det lugnare ett tag men kunde öka något igen på slutet. Hoppas att det känns bättre idag!

Tour of the Gila är ett etapplopp över tre etapper och idag väntar en svettig avslutning. Ser ju hur ut som helst. 
 
Tempoloppet hade tre starttider, 15:00, 18:00 och 00:30. 18:00 hade varit den mest optimala tiden för mig men då var jag upptagen med föräldramatch mot Fridas innebandylag som hade terminsavslutning. 

Det var sedan riktigt skönt att komma hem, landa och ta helg. Det har varit en väldigt intensiv vecka. Det blev god mat, en bit ost och lite vin. Därefter kikade jag på Zwift Academy 2022 på YouTube, helt klart sevärt! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar