Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-10-29

Henrik utforskaren


Hej och god morgon på dig! 

Det är lördag men ändå andra dagen i rad som jag är ledig. Igår hade jag nämligen en ledig dag från jobbet där jag istället var ute och cyklade. Länge. Det blev nästan fem timmar och 40 minuter från dörr till dörr och mycket av tiden spenderades på stigar. Fint att kroppen vill och håller för sådana här dagar som gårdagen där jag kan cykla runt och utforska nya ställen. Hittade några riktiga guldkorn som jag säkerligen får anledning att återkomma till. Stigar som jag aldrig cyklat på (eller inte minns att jag har cyklat på...) som var superfina och några stigar som med lite fix kan bli hur bra som helst.

Jag hade fått lite stigtips kring Rog från Anders så jag tog till vara på dom och begav mig ut för att testa ett gäng, tillsammans med lite annat som jag redan hade i bakhuvudet. Precis som i tisdags så var jag i utkanterna av Bjursås och snurrade, kan konstatera att det går att få ihop fina rundor där. 

Det var en gråmulen dag men det var uppehåll under rundan och det är verkligen ovanligt varmt för årstiden. Nu skulle den första snön kunna komma men igår hade jag en medeltemperatur på 12 grader under passet. 

Allt var såklart inte superfint, det blev kortare partier där jag fick ta mig fram till fots och andra där det krävdes en och en annan fotnedsättning. Dessutom är allt väldigt halt nuförtiden. Hala löv, hala rötter och hala stenar. Men sådant är lätt att stå ut med när det är så bra i övrigt. 











Idag siktar jag på en lugnare dag med fokus på återhämtning. Har lite småsaker att fixa med här hemma så jag kommer inte att få tråkigt. Imorgon blir det stenhård racing i källaren igen. Full fart framåt! 

Gårdagens runda, missade (vid ett par tillfällen..) att starta cykeldatorn efter någon kortare paus så lite träningstid gick förlorad.


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar