Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-10-24

Kul grejer som jag ska ägna mig åt, vlogg och tävling!

Hej och god morgon på dig!

Om du är en trogen läsare och har sett på mina vloggar så vet du lite vad som hänt senaste tiden och vad som komma skall. Jag tänkte ta det lite kortfattat också här i bloggen för att ni ska hänga med. 

Jag har bestämt mig för att engagera mig mer i cykelsporten igen. Så jag har på kort tid...
- Börjat med veckovisa vloggar
- Kommenterat cykelcrosstävlingarna i Falun
- Gått tävlingsledarutbildningar för samtliga grenar inom Svenska Cykelförbundet
- Blivit tävlingsledare för Falu-helgen under Svenska Cykelspelen (det som var WC MTB sprint och Lugnet XCO 2022)

Så det har gått fort framåt och jag har på kort tid fått vara med om att ganska mycket har hänt, vilket är superskoj. Det känns riktigt härligt att på så kort tid ha fått så stort förtroende som att axla en tävlingshelg med MTB på högsta nivå. Det är mycket som händer just nu och jag kommer givetvis att komma med mer detaljer framöver. Det kan också komma att bli någon gravel-tävling i Falun 2023 och eftersom jag kommer vara godkänd som tävlingsledare för samtliga grenar så vet aldrig vad som dyker upp. 

Denna vecka börjar med en ny vlogg och om ni kikar på den så har jag en tävling i denna veckas video. Se videon och var med och tävla så kanske det är just du som vinner! 

 

Gårdagen spenderades med 75 minuter race i källaren direkt följt av 3+ timmar i kiosken vid IBF Faluns damlagsmatch. Frida som blev sjuk i fredags blev frisk i lördags kväll och därmed kunde vi stå i kiosken igår. Hon hade faktiskt längtat i flera veckor så det var kul att det blev av. 


Därefter så blev det lite middag, video-inspelning och kvällsprat med barnen. En bra dag, helt enkelt! Idag blir det jobb i vanlig ordning och i kväll så tänkte jag köra RGT Cycling igen. Blev tipsad om ett race som jag tänkte testa, hoppas att det blir många med. Moonriders Heroica 3.7 - Paterberg heter tävlingen och starten går 20:00.

Tack för att du läste, glöm inte att kika på vloggen och tävla där så hörs vi imorgon igen. Hoj!


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar