Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-10-22

Dags för lussekatter?!?

Hej och god morgon på dig!

I morse skjutsade jag iväg Filip till sin innebandymatch och kompletteringshandlade lite på hemvägen. Såg då att Willys börjat sälja lussekatter så jag slog till på fyra stycken. Kanske för tidigt på året enligt vissa, vad tycker du? Barnen och jag ska dock ha en liten fika med lussekatter och Trocamust senare idag. 

Frida är sjuk med feber, vi åkte till hennes innebandy efter skolan igår men när vi kom dit så frös hon så mycket och var ledsen. Så vi bytte inte ens om utan åkte tillbaka hem och kunde konstatera att hon är sjuk. 

Jag hann med att köra AW Party by SZR igår, försökte sota ur kroppen men den var inte alls på topp. Riktigt seg känsla men jag försökte så gott jag kunde och hade 323 watt på 20 minuter och 308 watt i loppets 32 minuter.


Lite senare på kvällen så kikade jag på Zwift Grand Prix, så häftiga och högintensiva lopp. Jag vill verkligen få representera Movistar i Zwift Grand Prix men jag tänker inte göra det för någon rättviseprincip utan för att jag är tillräckligt bra att förtjäna en plats. Nu är det fyra veckor kvar till nästa race och den pausen är perfekt för mig att komma ifatt lite mer med träningen. 


Ha en riktigt fin lördag, vi hörs imorgon igen! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar