Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-10-30

Nostalgimugg


Hej och god morgon på dig!

Igår morse så skrev jag följande: "Fint att kroppen vill och håller för sådana här dagar som gårdagen". Senare under dagen så växte ett besvärligt ryggont fram. Så mycket fick jag för att känna mig nöjd med kroppen för ett långpass. Är stel och öm så jag ska väl försöka stretcha bort detta så jag förhoppningsvis kan röra mig obehindrat kommande dagar i alla fall. Golvet är väldigt långt ner idag. Om jag en normal dag kan få ner knogarna till golvet med sträckta ben så får jag händerna strax nedanför mina knän idag. 

Gårdagen blev lugn träningsmässigt, jag satte mig på cykeln i källaren och trampade i 36 minuter och 25 sekunder bara för att få lite cirkulation och kanske förbättra min återhämtning något. Kollade vloggar på YouTube och körde igenom den bana som jag ska tävla på idag. Även om ryggen är kass så brukar cykling gå bra, tack och lov. Så tävlingen ska förhoppningsvis också den gå bra idag. 

Denna månad har jag passerat 2000 träningsminuter (2045 i skrivande stund) och jag kommer att hinna få till några fler innan månaden är över. Vilket känns bra och det har inte skett sedan juli månad. Årets träningsmål om 550 timmar kommer jag nog inte att nå däremot. 

Det närmar sig källartävling, peppar igång med denna fina bit:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar