Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-10-18

Zwift Live Stream

Hej och god morgon på dig!

Idag körs sista deltävlingen i den första omgången av Zwift Racing League 2022/2023. Jag har fått äran att vara lagkapten för Team SZ Ymir denna säsong och vi ligger just nu i totalledning inför denna sista deltävling. Främst utmanad av Team Skylab, men det finns andra där som också är sugna på en seger. Bland andra svensklaget Leonis eSRT, Kirschmair och World Elite Zwifters.

Tävlingen idag är ett poänglopp där det finns fem segment att vara först över linjen på och även få poäng för snabbast tid. Två spurtsegment varav målspurten är den ena, två backar och ett 7,1 km långt och platt segment som bjuder till taktisk tankeverksamhet. 

Vi har ett mycket starkt lag även idag och kör för seger, jag sänder live på YouTube och hoppas kunna bidra så mycket som möjligt. Följ oss gärna, vi startar 18:30 och jag brukar starta sändningen någon minut innan: 

Tabellen just nu, med en deltävling kvar. FAL-points är "first across the line" på segmenten och FTS-points är "fastest through segment". FIN-points är poäng för placering över mållinjen. En lagseger ger 20 poäng till League points, en andraplats ger 19, en tredjeplats 18 och så vidare.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar