Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-10-19

Vlogg, vinst och ANNAT!

Hej och god morgon!

Ny vecka, ny vlogg. Senaste, rykande färska, avsnittet ser ni nedan:


Tänk om jag kunde höja min FTP med 4% varje vecka...

Igår hade jag en hyfsad chans att höja min FTP igen då det var Zwift Racing League (ZRL) igen. Sista deltävlingen i första omgången av ZRL 2022/2023. 

Jag måste säga att det har varit en ära att denna gång få vara kapten i Team SZ Ymir. Så starka cyklister som agerat som så starka lagkamrater under hela omgången. Alltid redo att axla sin roll i laget, ställa upp för varandra, kommunicera bra och fullfölja tilltänkt taktik. Det räckte till seger i fem av sex lopp och en totalseger! Igår vann vi efter en hård kamp mot främst Team Skylab och Leonis eSRT.
Gårdagens omgång

Slutställningen i tabellen där Team Skylab och Leonis eSRT kom närmast.

Cyklisterna som ingått i laget under dessa sex omgångar är: Daniel Guld, Henric Almqvist, Johan Jiewertz, Johan Lindbom, Jonas Bjärehed, Martin Lindqvist, Samuel Brännlund, Thomas Nilsson, Vidar Mehl och jag. Som Teamcar har vi haft Linda Tufvesson.

Jag var med i samtliga sex omgångar men igår fick jag tekniska problem som gjorde att jag aldrig kom i mål. Med 5 km kvar av dom 54 vi skulle köra så slutade Zwift att fungera. Tekniska problem gjorde också att min live stream inte fungerade. Testade att starta om allt efter loppet igår och då fungerade givetvis allting som det skulle... Nåväl, jag fick vara med och bidra med det jag kunde till laget och när Zwift slutade fungera så var jag redan ute ur leken i den omgången. Visst, alla som går i mål får poäng men vi kunde vinna ändå...


Vill tipsa er om att Velodromen har öppet hus med bland annat VM-sjuan Gustav Johansson kommer dit för att berätta om sin satsning och det bjuds på gratis kaffe! 

"Lördagen 29/10 14.00-16.00
Velodromen och Velodrom CK bjuder in till öppet hus på Velodromen. Vi erbjuder gratis cykling för alla som genomgått introduktionskurs någon gång. Om du inte vill cykla är du naturligtvis välkommen att bara komma förbi och ta en kaffe och snacka lite."


I natt har det inte strösslats med sömnen men jag tar mig igenom också denna dag. Blir kanske att jag går och lägger mig lite tidigare än normalt i kväll skulle jag tro. 


Ha det gott, kolla vloggen ovan så hörs vi imorgon igen! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar