Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-10-10

En tung dag igår

Hej! 

Gårdagen blev tung när vi i cykelsverige nåddes av beskedet att Vilgot Lindh hittades död i sin säng av sin tvillingbror Edvin när dom skulle ut och vandra tillsammans i lördags. Mina tankar går givetvis till Vilgots familj och deras närmaste i denna svåra tid. 

_________________
 
Igår fick jag se min son spela seriepremiär. Det var härligt att se och det gick bra för både honom och laget. 10-6 slutade matchen och Filip noterades för tre mål och två assist. Jag är väldigt avslappnad som idrottsförälder och supporter, det fanns andra som satt i min närhet som tog det där på yttersta allvar.
Alla har sin stil men det viktigaste är att man har roligt i sitt idrottande och att man låter sina barn hålla på för att det är kul. Så tänker jag. 

Jag körde ett lopp i källaren också. Jobbigt som sig bör, men också ett bra kliv framåt jämfört med känslan och passet i lördags. Ingen FTP-höjning men efter Coviden så gick mitt VO2max (enligt Garmins beräkningar) från 71 ner till 64. Nu steg det till 65 i lördags och 66 igår. Kanske börjar nu den kroppsliga resan tillbaka till någon form av form.

Alla barnen umgicks med olika kompisar under gårdagen. Sådant gör mig glad. På kvällen så nattade jag en väldigt trött Frida och fick sedan en stund vid köksbordet med mina tonåringar Ebbah och Filip. De förstår det nog inte nu, men det betyder mycket för mig.

Lite äppelpaj med äpplen från gården och en pratstund med barnen, det var precis vad jag behövde som avslut på gårdagen.

 
Ta hand om dig!
  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar