Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-10-13

Cykling i både soluppgång och solnedgång!Hej och god morgon på dig! 

Igår så cyklade jag till- och från jobbet för första gången sedan 19:e augusti och oj så härligt det var. Att möta soluppgången och solnedgången i cykelsadeln var riktigt fint. Kallt på morgonen med en halv minusgrad men flera plusgrader på hemvägen istället. Rörelse, frisk luft och lågintensiv träning är precis vad varje människa behöver. Något jag saknat är också den där extra mängdträningen sedan jag blev sjuk och förhoppningsvis så ska den nu ge mig en liten skjuts i prestationen i övrigt. 

Två timmar och fem minuter fick jag ihop igår och även idag tänkte jag bege mig på två hjul till jobbet. Börjar med Le Peloton så idag blir det ännu mer träningstid med bonusen att jag inkluderar högintensiv träning. 

Häng gärna med på torsdagsmorgnar. Ju fler vi blir desto roligare! Det är grymt skoj att blåsa ur systemet lite på morgonen och pannlamporna gör det lite extra häftigt. 

Det är lätt att uppskatta livet när man får uppleva detta. Linda mötte upp på hemvägen så jag fick lite sällskap även igår. 

För er som missade det så publicerade jag veckans vlogg i tisdags, lite om min träningsvecka och en kul nyhet som kommer ge ringar på vattnet och mer kul framöver: 


Tack för att du läste dagens inlägg, vi hörs imorgon igen! Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar