Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-10-15

En bra träningsvecka!


Hej och god morgon på dig! 

Lördagsmorgon och jag kan titta tillbaka på en bra träningsvecka innehållandes Zwift Racing League, cykelpendling tre dagar med Le Peloton på torsdagen och igår avslutade jag arbetsveckan genom att först pendla till- och från jobbet för att sedan köra AW Party by SZR på Zwift. Nästan åtta timmars träning på fem dagar är riktigt bra. Nu känner jag också att jag kan och orkar träna på som vanligt igen och det är så himla skönt. 

Idag blir det en vilodag och imorgon blir det ett halvlångt race i källaren igen. Så jag skulle tro att jag landar denna vecka på cirka nio timmars träning. 

Ni som kikat på mitt Instagram-inlägg idag fick med ett par korta videoklipp som fångat ett par av dom magiska stunderna jag haft i cykelsadeln denna vecka. Magin sitter mycket i känslan man upplever och denna vecka har den där känslan verkligen infunnit sig och landat hos mig. 

Hämtade igår ut ett paket från ett företag som valt att samarbeta med mig för det kommande året. Ser fram emot att presentera det inom kort! Idag ska jag nog också hämta ut ett framdrev som jag beställt till min tränings-MTB. Hoppas att jag köpte rätt denna gång... 

Du får ha det så gott och jag hoppas att den rätta cykelkänslan infinner sig hos dig. Vi hörs igen imorgon, hoj! 

Missade lite i starten på Zwift igår och fick börja loppet med att jaga som en tok. Det gick det med... 

   
Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar