Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-10-07

Pallen!


Hej och god morgon på dig! 

Körde ett Zwift-race igår kväll och blev trea efter att försökt hitta på lite bus längs vägen mot målet. Målet med träningen/racet var mest bara att få någonting gjort. Hellre lite träning än ingen träning och startar man 22:00 så är det kanske inte helt optimalt. Men ni som känner mig vet att cykla, det kan jag göra dygnet runt. Planen var en överraskande långspurt, men det var två åkare som stack strax innan jag hade tänkt sticka. Jag gjorde det klassiska misstaget att först tänka att "någon annan tar det" innan jag insåg att jag hade gått på samma fint som jag ville göra på mina motståndare. Så det blev full sula för att försöka reparera mitt misstag men jag hade inte kraft nog att komma ifatt duon som höll undan. 

Jag fick några kommentarer och ett litet tips på vad nästa vlog kan innehålla på veckans vlog. Tackar så hjärtligt för det! Om du missat att kika på den eller läsa kommentarerna så kan du göra det nedan:


Igår var det torsdag, vilket betyder pannkakstorsdag. Något som vi gärna håller fast vid, Frida och jag älskar verkligen pannkakor och det bästa är att jag gjorde tillräckligt många för att få med mig några till jobbet idag.

Idag har Frida Innebandy och jag skulle gärna köra AW Party by SZR. Får se om jag kanske lyckas kombinera dom två. Frida har innebandy 17:00-18:30 och AW Party by SZR går typ 17:30-17:55 så det borde kunna gå. 

Ha en riktigt skön fredag, kolla vloggen och så hörs vi imorgon igen. Hoj! Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

4 kommentarer:

 1. Hur går förresten aktieportföljen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan jag svara på i ett inlägg. Men efter raset i augusti så har det börjat återhämta sig något.

   Radera
 2. Hej, tack för en bra blogg. Tänkte beställa en jacka från Siroko. Hur är de i storlek? Mvh Urban

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag tycker att Siroko är normala i storlekarna och jag kör på samma storlekar som jag gjort hos andra märken. Har du vägarna förbi Falun och är byggd ungefär som jag så kan du kika förbi för att prova.

   Radera