Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-10-01

Cykelcrosshelg i Falun och lite Zwift på det!


Hej och god morgon! 

Denna helg blir det fokus på vår crosshelg här i Falun. Jag ska alldeles strax åka dit för att jobba där under dagen. Kom gärna dit för att titta, det brukar alltid vara kul med crosstävlingar som är en väldigt publikvänlig cykelgren. Tävlingar i dagarna två så även imorgon ska jag jobba och ni har chansen att tävla eller titta på spännande race. 


Igår så körde jag AW Party by SZR efter jobbet. Alltid lika kul att få snacka med övriga i laget och köra sig precis så trött som man vill. Jag försökte smita iväg i en utbrytning på slutet. Fick sällskap av Broberg och det såg ganska ljust ut för oss ett tag där men jag hade inget att öka med sista biten och fick vika ner mig. Men skönt att jag återhämtar mig så pass bra nuförtiden att jag kan göra ett försök på slutet av en tävling. Det känns faktiskt som att jag kan lämna Coviden och dess efterdyningar bakom mig nu. Kroppen verkar ha återhämtat sig igen och nu är det blicken framåt och uppåt som gäller. 

Gårdagens lopp kördes som ett chase race där kategori A jagar kategori B som jagar kategori C som jagar kategori D. Kul koncept! Jag blev den cyklist med 6:e högsta w/kg, inte för att någon räknar. Men ändå. 

På kvällen var det fullt fokus på att se våra damer i Movistar prestera på topp i Zwift Grand Prix. Det gick så bra att tjejerna slutade på en andraplats av dom tolv lagen. En superbra start på säsongen som lovar gott inför framtiden. Nästa vecka är det herrarna som kör och då var det elimineringsrace om jag inte missminner mig. 


Efter dagens cykelcross-aktiviteter så ska jag få till lite egen träning också har jag tänkt mig. Det blir i sådana fall första gången sedan 19:e augusti som jag tränar tre (eller fler) dagar i rad. Efter Covid så började jag med träning varannan dag, sedan har jag ökat upp så att jag vissa gånger har tränat två dagar i rad och nu är det dags att börja trumma på mer som vanligt igen. 


Tack för att du läste dagens inlägg, vi ses här imorgon igen. Hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar