Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-10-28

Bra känsla på Le Peloton igår och idag blir det distanscykling!

Hej och god morgon på dig! 

Igår hoppades jag på lika bra Le Peloton-ben som senast och det blev också så. Riktigt skönt att känna att kroppen svarar så som jag vill att den ska svara. Hade en bra känsla för två veckor sedan men efter det så försvann den där känslan igen. Nu är den tillbaka. Tror det har att göra med sjukdomsuppehållet och minskade träningen efteråt. Jag är liksom inte lika stabil i formen som när jag tränar mycket. När det gäller träningsmängd så är jag på gång i rätt riktning i alla fall. Återstår bara att få en stabil form igen. 

Vi blev åtta cyklister som begav oss ut i mörkret och jagade varandra längs med skogsvägarna. 

Det är något speciellt med att cykla i mörker och kanske allra helst att cykla fort i mörker. Det måste upplevas. Minns när jag körde Mankans mörkercup i Högbo också, eller Ida Janssons mörkertävling på Lugnet. Ritkigt kul tillfällen med lampor och hoj. 

Igår kunde jag räkna mig till en av dom snabbaste i gänget vilket var väldigt kul att känna, bra för självförtroendet.

Efter Le Peloton så cyklade jag vidare mot jobbet i Borlänge. Tog banvallen mellan Källviken och Ornäs och sedan vidare in mot kontoret i Borlänge. Fick därmed ihop över två timmars cykling igår. 


På kvällen så var det möte på Lugnet om- och inför Svenska Cykelspelen 2023. Bra diskussioner och samtal och det är mycket spännande saker som händer. Kul att få vara en liten del av detta. Om du också vill vara med på resan så hör av dig till mig.

På Lugnet lägger man ut snön som sparades förra året. Det blir längre spår i år än tidigare premiärer så redan imorgon kan man börja åka längdskidor här. 

Idag är jag ledig från jobbet, igen. Ska därför passa på att samla ett gäng träningstimmar till Garmin-kontot. Har inte bestämt cykelval eller rutt än men jag är helt övertygad om att det blir en bra dag i sadeln. 

Ha det så himla fint denna fredag så hörs vi imorgon igen. Hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar