Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-07-22

Starka ben och bra sällskap i värmen!


Blixtar och dunder! 

Ja, vilken natt det blev med blixtar och dunder. Måste ha varit ett av dom kraftigaste åskoväder som jag hört. Riktigt mäktig känsla när det dundrar så högt och nära. 

Innan det hade vi värme men den är borta nu, regn och svalt väder blir det idag. Jättemycket regn. Gissar att det är bra för alla som odlat potatis... 

Igår så körde jag Le Peloton och jobbpendlade. När jag cyklade till samlingen så kände jag mig väldigt klen. Liksom nästan kallsvettig och svag i kroppen, funderade på om jag hade för lite energi i mig eller om jag var på väg att bli sjuk eller så. 

Vi blev inte så supermånga men ett tiotal tappra dök upp och redan i första fartsträckan så kände jag att benen ändå var bra. Skönt!
På andra fartsträckan kändes det fortsatt bra och när Bleckur gasade i backen efter golfbanan så var jag den enda som gick med upp och vi blev en duo för en stund. 
På den tredje fartsträckan med gruset så kändes det fortsatt bra och jag kunde gå med i det som blev tätgrupp, ta mina förningar och också avsluta snabbt. Så det gick från en svag känsla innan passet till att jag kände mig riktigt stark. 

Återsamlingen efter första fartsträckan. 



Tre bilder från ett och samma ställe på tredjesträckan. 

Direkt efter tredjesträckan, utanför Coop i Kvarnberget.

För min del så var det bara att torka svetten och vända om mot Borlänge och jobbet som väntade.



När jag sedan skulle hem så hade värmen kommit på riktigt och det var ca: 32 grader ute. Min Garmin angav temperaturen som 33 grader i snitt på hemcyklingen. Var energilåg så att jag var lite skakig när jag skulle cykla hem och värmen gjorde verkligen sitt. Två gånger stannade jag för att kalibrera effekmätaren då jag tyckte pulsen var så hög i förhållande till dom watt jag producerade. Bestämde mig ändå för att gasa på en sträcka och lyckades skramla ihop 371 watt i 5 minuter. Rätt nöjd med det! 

Så bra cykling under gårdagen med bra siffror och gott sällskap med starka ben. Fin dag! 



Några bilder från hemcyklingen. Om du funderar på en Siroko-tröja för varma dagar så rekommenderar jag någon från deras M3-serie. Det är en sådan jag hade igår. Finns från 369:- om du använder min affiliate-länk.

Kroppen är redo för Engelbrektsturen på söndag. Det blir en vilodag idag och något lättare imorgon för att komma igång igen. Såg att det blev ganska många ändå som ska köra, trots elitens XCO-SM samma dag. Kul! 

Nu är det dags för mig att bege mig till jobbet igen, vi hörs här imorgon igen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar