Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-07-03

Kvällsväckningspass med bra känsla!

 

Hej och god morgon! 

Ränneslättsturen idag då, tagga match! Har fortfarande inte löst någon langning så är det någon som kan så hör av er.

Kom ner igår kväll, Linda och hennes barn hade förberett pizza som inmundigades. Vid halv nio kom jag ut på väckningspass och det blev loppets sista 25 km. Mycket stig, flowigt och kul. Bromsade på mig tre gånger då jag kom i för hög fart för kurvorna, så kul var det. Många delar var nya och det var kul att få köra denna del av banan med pigga ben. Undrar hur det kommer att kännas idag efter fem mils tävlande innan..? Helt klart är att det behöver sparas lite energi till avslutningen. Superbra skyltat också så det var aldrig några tveksamheter att hitta. Cykeln gick som en dröm också och att köra Epic här i Eksjö känns riktigt bra. Ni vet när stigarna är flowiga och snabba men med lite inslag av rötter och sten. Bara att gasa på och låta Brain-dämpningen jobba. 

Ja, det var riktigt roligt att cykla igår kväll och det var första passet denna vecka då jag kände mig pigg igen. Så kroppen är nog återhämtad från landsvägs-SM igen. 

Senast vi körde tävling här var 2019 och då blev jag 22:a. Skulle vilja förbättra det resultatet men startfältet är superstarkt. Jag ska göra mitt bästa, det är ett som är säkert!

Ha det gott så hörs vi snart igen och hör av dig om du kan kasta flaska!

2 kommentarer: