Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-07-19

Fynd i Bra att ha-lådan!

Hej och god morgon på dig! 

Igår så hade jag planerat en vilodag så det blir ingen träning att skriva om här idag. Men det blev lite cykelrelaterat ändå (förstås). När jag körde Le Peloton senast så hade jag ett skrapljud från bakbromsen, då trodde jag att det var för att cykeln var smutsig. Så jag tvättade cykeln ordentligt efteråt och körde sedan en kortare grusrunda i lördags. Fortfarande skrapljud. Så jag trodde att någon metall-bit eller något grus kanske hade fastnat i bromsbelägget men det visade sig vara belägget som var helt slut så att det var metall mot metall jag hörde. 

Igår kväll så kom jag på att jag idag ska cykla hem från jobbet. Men hade jag köpt nya bromsbelägg sedan i lördags? Nej, det hade jag inte. Så jag började rota runt i min "Bra att ha-låda". Har ni någon sådan? En där ni lägger saker som egentligen inte är något som behövs men någon gång kanske det kan vara bra att ha? Där hittade jag i alla fall en uppsättning bromsbelägg till mina bromsar! Vad är oddsen liksom? Så nu kommer jag ha riktigt tysta och cantilever-bra bromsar i eftermiddag/kväll när jag cyklar hem. 

Fräscha gummin på den gamla cyclocrossen så nu kan jag både gasa och bromsa med den. Just bromsa-biten var annars lite av en utmaning i lördags. 

Annars då? Jo, jag hade första arbetsdagen efter semestern igår. Har ändå fuskat med jobb även under semestern så det blev ingen större chock igår. Många mail och mycket administrativt arbete att ta ikapp dock så där har jag att göra även idag. 

På min hemcykling idag så har jag tänkt att köra intervaller längs banvallen från Bomsarvet via Aspeboda till Källviken. Det kommer att bli superskoj! 

Igår så släppte min klädsponsor Siroko en ny design på cykeltröja i M2-serien. Som alltid så har ni 10% rabatt även på nya plagg som annars inte har någon rabatt om ni använder min länk. Klicka här för att komma till tröjan och automatiskt få rabatten avdragen från priset: https://www.siroko.com/p/m2-epic-race-cycling-jersey-men-white-red?type=henrikoijer

Som alltid så har ni också min affiliate-länk (som det heter) via Siroko-bannern till höger på bloggen om ni är intresserade av cykelkläder, glasögon och annat. 


Nu ska jag runda av här och bege mig till jobbet igen. Vi hörs imorgon, då får ni läsa om intervaller (eller tempo...) på banvallen. Ha det gott, hoj! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar