Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-07-06

Fint engagemang från er, nytt kit och lite cykling!


Hej och god morgon på dig!

Vill börja med att tacka för feedback på gårdagens inlägg om färre deltagare och damstart på Långloppscupen. Fick kommentarer både här på bloggen och på Facebook-sidan. Kommentarerna på Facebook rörde mest damstarter och jag tänker inte tolka eller omskriva vad som skrevs, men kan konstatera att större buffert mellan starterna verkar vara ett önskemål. Här på bloggen gällde det mer långloppen som sådana med prissättning, vad man får för pengarna, banornas tekniska nivå och geografisk spridning. Kort sammanfattning. 

Jag har tidigare konstaterat för mig själv att det även i löplopp jag sett har haft ett kraftigt minskat deltagande så jag är rädd att det är fler än cyklingen som får kämpa för att vinna tillbaka folk till konditionsutmaningar. Är det någon som gjort liknande spaningar och har funderat på vad det beror på? 


Nu över till något helt annat. Igår så var det dags att veva igång benen igen efter Ränneslättsturen och en vilodag på det. Det blev en sväng runt Runn med fikastopp i Torsångs café. Det började med glass men när himlen öppnade sig så blev det också en Hästräka och kaffe i väntan på bättre tider (väder). Helt lagom för mig! 

Jag peppade igång inför cyklingen med kaffe, touren och ett nytt kit. Hade sedan tidigare blåa bibs men hade ingen tröja som matchade bra. Så nu i måndags kom ett nytt paket med bland annat än pärlgrå tröja. Alltid kul med lite nytt och fräscht! 

Åt en Romrussin-glass på Torsångs café. La ut en händelse på Instagram om detta och jösses vilket härligt engagemang jag fick angående glass. Tänk om mina cyklande följare var lika engagerade gällande cykling?!? Nåväl, jag kunde konstatera att det finns två läger gällande Romrussin, både personer som håller med mig och personer som har fel. Romrussin är väldigt gott! 

Linda var med och gick från "ta det lugnt" till att efter det långa fikastoppet få mer bråttom då det var möte på kvällen att hinna hem till. 

Jag kunde avsluta rundan med ett par jordgubbar och chilla lite hemma i solen. 

Idag ska det bli intervaller och jag tänker mig lite backar bara för att verkligen få till bra tryck i pedalerna och kanske få drömma mig bort till Vidablick. Solen skiner så jag hoppas att det blir en solig och fin runda. 

Ha det fint så hörs vi imorgon igen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar