Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-07-13

STRAVA-cykling

Hej och god morgon på dig! 

Igår kväll så blev det lite STRAVA-cykling. Först skulle touren kollas klart på, sedan var det middagsdags och lite annat innan favoritcykeltröjan  (Siroko M3 Oberalp för 470:- med min länk) grävdes fram och jag kom ut. Jag tog sikte på fyra fem segment som jag ville köra bra på och kom hem med tre färska KOM. Ett ytterligare segment borde jag ha tagit då jag körde sträckan två gånger men bara den andra och lite långsammare gången hade registrerats. Det var ett segment som började i en korsning så jag gissar att det kunde spela lite roll varifrån man kom in i segmentet. Men det räknades som sagt bara andra gången jag körde det trots att jag tog samma väg bägge gångerna. +

Det betyder bara att jag får en chans till att ta det segmentet. Ett sista segment körde jag lite sådär tveksamt på halvfart och tog inte heller något KOM men det ska jag stressa på någon gång inom närtid också. Kul med lite pangpang-cykling sådär på kvällskvisten! Men jösses så mycket det växer längs stigarna, någon borde göra något. 

Efteråt belönade jag mig med lite glass på trappan och njöt av livet. 
 
 
Anders, som är en trogen läsare här, skickade denna bild igår. Det är affischen för långloppsvärldscupen i Falun 2005 som jag skrev om igår. Redbull-sponsrade Philip Tavell före Calle Friberg. Tror bilden är från Långa Lugnet året innan och man cyklade på den gamla gräsbeklädda hästskon som nu ersatts av en modern och större "hästsko" med förvaring och toaletter undertill. 

Jag fick också bilder på kartan från 2005 så någon gång ska jag cykla igenom den igen. Jag vet att vissa delar inte är cykelbara längre och på andra ställen så har man byggt hus eller dragit om vägar. Men jag tänkte göra ett försök att cykla den och försöka få till en GPX-fil till historieböckerna ändå. Det blir kul. Vinnartiden var nästan fyra timmar på dom 105 kilometerna så det kommer väl att ta sin lilla tid. 

Idag blir det också STRAVA-cykling. Behöver lite pangpang i benen och få lite intervaller med hög intensitet och då passar STRAVA-cykling mig väldigt bra. 

Tack för att du läste, vi hörs imorgon igen! 
 
___________
Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

1 kommentar:

  1. Det var riktigt coolt att köra racet som var WC. Mitt största ögonblick var när Paola Pezzo cyklade om mig och parfymdoften hängde kvar en bra stund! :-)

    SvaraRadera