Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-07-24

Dags för Engelbrektsturen i Norberg!


Hej och god morgon på dig! 

Idag är det dags för Engelbrektsturen i Norberg. Den femte av sju deltävlingar i Långloppscupen som också är den snabbaste deltävlingen. Täten höll , enligt resultatlistan, 31.5 km/h förra året och jag sladdade in på en 26:e plats. 

Hoppas och tror mig kunna förbättra den placeringen idag. Några av toppnamnen saknas då det också är SM i XCO idag. Min form är också bättre än vad den var 2019 då det senast begav sig. Det är dock många duktiga cyklister anmälda så även om dom som normalt är topp-3 inte är med så känns det som att resten är på plats. Det blir hårt och kul!

Igår var jag ute och körde ett väckningspass (se bilderna ovan) där jag cyklade i en timme ungefär med bara några kortare fartökningar. Mitt standardväckningspass har annars varit 2-3 stycken tiominuter långa intervaller men senaste tävlingarna har det blivit lättare cykling. 


I Falun kunde man igår eftermiddag välja mellan två aktiviteter. 

Antingen så kollade man på koranbrännaren...

Eller, så kunde man ta sig till Källviksbacken för att kolla på 791 JAM.
Ja, det valet var ju väldigt lätt kan jag säga. Väldigt avslappnad och gemytlig stämning i Källviken med delar av världseliten på plats tillsammans med yngre- och lokala förmågor som visade upp sina trix i dom superstora hoppen på plats. 


Cykeln är ren och klar, jag ska se till att få i mig en frukost och blanda sportdrycken innan vi beger oss dom åtta milen till Norberg. Vi hörs imorgon igen, ha det gott! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar