Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-07-27

Ökad bloggaktivitet, jobbpendling och veckans träningsplan


Hej och god morgon på dig!

Jag har sett att frekvensen på kommentarer i bloggen har ökat, jättekul tycker jag och det är lika kul varje gång jag får en kommentar. Fortsätt gärna och jag kommer att svara på det ni skriver. Gjorde en liten rajd nu på morgonen och svarade på dom senaste.

Det är också allt fler som hittar hit (igen) så antalet läsare stiger faktiskt. Varmt välkommen ny som gammal bloggläsare! 


Igår så cyklade jag till jobbet igen. Det regnade inte på morgonen men det var rejält blött. Skorna var dessutom blöta från regncyklingen dagen innan. Hann dessutom få runt 20 minuter solsken också på vägen mot Borlänge. Sånt värmer. 

När jag skulle hem från jobbet så ringde dom från bilverkstaden där kärran varit på service och sa att bilen var klar. Så jag som hade börjat cykla fick vända om och trampa till verkstaden igen. 

Så nu idag ska jag ta den där vilodagen jag förtjänat efter Engelbrektsturen. Veckans träningsplan blir därför enligt följande:
Måndag: Cykling till- och från jobb
Tisdag: Cykling till- och från jobb
Onsdag: Vilodag
Torsdag: Le Peloton
Fredag: Vilodag
Lördag: Väckningspass 
Söndag: Finnmarksturen som också är Långlopps-SM

I vanlig ordning så saknar jag langning på helgens tävling, så om någon av er ska dit och kan kasta flaskor åt mig så får ni gärna höra av er! 


Blött men härligt. Frida och jag cyklade först till Fritids och sedan skarvade jag vidare mot jobbet igår. 

Tack för att du läste, jag ska hasta vidare mot jobbet nu. Vi hörs imorgon igen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar