Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-07-15

Blogginlägg nummer 9901

Hej och god morgon på dig!

Blogginlägg #9901 i detta format. Vi närmar oss 10000 blogginlägg vilket borde inträffa någon gång i höst om allt fortsätter som det gör idag. Det är jättemånga och jag har inte tänkt stanna där. Med "i detta format" menar jag att jag skrev också på internet innan jag skaffade Blogger/Blogspot, då med en hemsida där jag uppdaterade genom att själv koda varje inlägg. Det tog betydligt mer tid då. Jag har allt det sparat också, men det ligger inte läsbart. Kanske att jag gräver fram något en solig höstdag då jag passerat 10000 blogginlägg? 

Hittade en bild på mig från igår på STRAVA, Axforsen är fotograf. Gårdagen började med Le Peloton, som jag skrev om igår. Det blev ett bra pass det där och det är alltid skönt att starta dagen med en rivstart.

Andra spännande saker igår inkluderade ett kort besök vid gruvområdet, handling, städning av huset, säsongens första blåbärsplockning +ANNAT. En helt vanlig semestervardag alltså. Min fyra veckor långa semester går mot sitt slut och nästa vecka så ska jag tillbaka till jobbet igen. Såvitt jag kan minnas så har jag aldrig förr haft 4 veckor i rad med semester, men jag kan minnas fel också. Men det har varit välbehövligt. Det behövs lite tid för att fundera på meningen med livet, vad man ska göra när man blir stor och vad man egentligen vill göra med sina dagar. 

Idag kommer jag köra Zwift. Har inte tid för långpass och är lite för sliten i benen för att trycka på för egen maskin. Då är det alltid skönt att veta att motivationshöjaren är redo i källaren. 

Men först ska kaninerna få mat/vatten, tomaterna ska vattnas, jag ska kika på hur aktiemarknaden rör sig idag och kanske klippa lite gräs. Ni hör ju själva, jag lever livet! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar