Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-07-30

Framgångar för Jenny och Julia samt ett samtal om Mål och vision!

Hej och god morgon! 

Här har jag varit uppe tidigt för att hämta hem sonen som anlänt från fotbollscup i Danmark. Gick och la mig i tid igår lite av den anledningen också. Det gjorde att jag inte såg MTB-världscupen i XCC live utan kikade på loppen nu istället. Jenny Rissveds form ser fortsatt bra ut och ännu en pallplats till samlingen då hon blev trea. Lite extra kul med amerikanska segrar både i damloppet och herrloppet nu när dom är på andra sidan Atlanten och tävlar. 

Igår så tog Julia Borgström över ledningen i ungdomstävlingen i Tour de France, så himla stort! Om ni vill läsa om det så står det på i princip alla svenska nyhetssidor och på cykelförbundets sida: https://scf.se/landsvag/julia-borgstrom-har-tagit-over-vita-ungdomstrojan-i-tour-de-france/ 


Inför Mörksuggejakten så fick jag besök av Stefan Ek som var här och filmade ett samtal som vi hade om Mål och Motivation. Nu finns den videon ute på hans YouTube-kanal så passa på att kika: Här ska jag veva igång dagen ordentligt nu, ska bland annat städa och köra ett väckningspass inför Finnmarksturen imorgon. Ha det fint så hörs vi imorgon igen, hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

1 kommentar:

  1. Hur resonerar du med att äta/dricka under cykling? Tänker mer på längre turer på 2 timmar eller mer, försöker du fylla på med kolhydrater under tiden eller du vill träna musklerna att använda fettdepåerna? Oerhört komplext ämne, jag vet, men är bara lite nyfiken. Själv försöker jag äta en gång i timmen, ca 100kalorier per gång via gel eller energibar, för att hålla musklerna på gott humör och vara pigg samt dricka med jämna mellanrum. Nu är mina kunskaper ytterst basic och har bara cyklat några år men några gånger har man ju blivit helt slut sista milen hem och det misstänker jag har berott på för lite energi och vätska.

    SvaraRadera